Menü Bezárás

Bemutatkozás

Yoda

Gyermekkorom óta ösztönösen szeretem az állatokat, különösen a kutyákat. Mindig is több kutyával szerettem volna élni és ezt szerencsésen sikerült is megvalósítanom. A panzió létrehozásával nagyon sokféle kutya társaságát élvezhetem, amit szívből szeretek.

Hatalmas élmény sok különböző kutyával együtt lenni. Hosszú éveken át kutyákat mentettem, gyakran több ideiglenes kutya is volt nálam egyszerre a sajátjaink mellett. Ezért megfelelő gyakorlati tapasztalattal rendelkezem, hogy több kutya egymás mellett konfliktusok nélkül, boldogan tudjon élni, amit a panzió sikeres működtetése is igazol. Több viselkedési problémás esettel is találkoztam, ami akkor természetesen nem volt egyszerű, de ma már hálás vagyok, hogy velük is lehettem, nagyon sokat tanultam tőlük, általuk.

Saját kutyáim barátságosak, játékosak, nagyon sokat segítenek a félénkebb kutyák szorongásainak oldásában, szocializásában, és segítenek feledtetni a gazdi hiányát távolléte idején.

Célom egy olyan hely létrehozása volt, ahova a gazdik is szívesen betérnek, kedvenceiket biztonságban tudják, s ahova a kutyusok mintegy nyaralni jönnek, nem büntetésnek érzik a gazdi távollétét, hanem szívesen szereznek új élményeket és szerető, barátságos légkörben töltik ezt az időt.

Major Gyöngyi


Major Gyöngyi