HU | EN

 

 

Rólunk

 

Gyermekkorom óta ösztönösen szeretem az állatokat, különösen a kutyákat. Mindig több kutyával szerettem volna élni, s ezt szerencsésen sikerült is megvalósítanom. Szeretek boldog, kiegyensúlyozott kutyákat látni magam körül, s ennek érdekében igyekszem mindent megtenni. A megfelelő mozgás, a minőségi táplálék mind olyan fontos, mint a kutya szeretete s a velük töltött minőségi idő, vagy csak egyszerűen együtt lenni velük. Hosszú idő óta kutyákat mentek, s gyakran több ideiglenes kutya is volt nálam egyszerre a sajátjaink mellett, ezért úgy érzem megfelelő gyakorlati tapasztalattal rendelkezem, hogy több kutya egymás mellett konfliktusok nélkül, boldogan tudjon élni.

Több viselkedési problémás esettel is találkoztam, ami akkor természetesen nem volt egyszerű, de ma már hálás vagyok, hogy velük is lehettem, a legtöbbet tőlük, általuk tanultam, szükség esetén nem restelltem tanácsot kérni.
Tapasztalataim szerint a kutyák szeretnek velem és kicsi falkacsaládommal lenni, akik mindannyian –egy Boston Terrier kislány kivételével-mentett kutyák, s ezért nagyon befogadóak a nálunk megforduló kutyusokkal.
Kutyáim nagyon sokat segítenek mind mentett kutyák rehabilitációjában, szocializálódásukban, mind pedig a Doggy deLuxe kutyapanzió vendégkutyáinak  feledtetni a gazdi hiányát távolléte idején.
A kutyáink barátságosak, játékosak, ezért nagymértékben hozzájárulnak a vendég kutyusok a Doggy deLuxe kutyapanzióban való tartózkodását megszépíteni.


Célom egy olyan hely létrehozása volt, ahova a gazdik is szívesen betérnek, kedvenceiket biztonságban tudják, s ahova a kutyusok mintegy nyaralni jönnek, nem büntetésnek érzik a gazdi távollétét, hanem szívesen szereznek új élményeket és szerető, barátságos légkörben töltik ezen időt.
Szívből remélem, hogy ez így is lesz, kérem, tiszteljen meg bizalmával, s látogasson el hozzánk kedvencével.

 

 

Major GyöngyiAnimátoraink

 

Segítőink között minden méret és habitus képviselteti magát, ezért a Doggy deLuxe kutyapanzió vendégkutyusai könnyen megtalálják a számukra megfelelő kutyapartnert.

 

Ziggi 


2012-es születésű, icipici kislány kutyus. Mozdulatai, gesztusai majomra hasonlítanak, ezért mini " majomembernek" tituláljuk a csapatban:). Ziggi egy nagyon barátságos, játékos kis lény. Érdeklődőket szívesen beavat a gyíküldözés vagy feltételezett kisrágcsálók felkutatásában

 

Jana

 

 

2010-es születésű kislány kutya. Jana élete első 3 évét egy rövid láncon töltötte,s ezen mozgásszegény időszakot igyekszik minden adandó alkalommal bepótolni,ami intenzív futkározásban, kergetőzésben nyilvánul meg, ezért Jana a kis kutyacsaládunk sportfelelőse.Nola

 

2007-es születésű Boston Terrier, társaságunk elit tagja. Nola azt gondolja, hogy előkelő származása mentesíti a kutyaként való viselkedés alól, s ennek megfelelően az emberek közé pozícionálja magát. Néha azért sikerül ebből kizökkenteni, s  amikor elfeledkezik erről még az is előfordulhat, hogy játékba keveredik egy kutyussal. Nola nagyon emberszerető, szívesen besegít a vendégkutyus gazdijának érkezésekor az örömködésbe. :)


Élet képek vendégkutyusokról

2020 © Doggy deLuxe.hu Minden jog fenntartva.