HU | EN

 

 

A Panzió

A Doggy deLuxe Kutyapanzió Budafok leggyönyörűbb, panorámás részén, Kelenvölgyben található. Olyan különleges hangulatot szerettem volna kialakítani amilyennel még nem találkoztak a hozzánk betérők. A Doggy deLuxe nem csak egy kutyapanzió szeretne lenni, hanem egy olyan üde színfolt, ami az otthon érzését kelti a hozzánk betérőkben, ahova szívesen jönnek vissza mind a gazdik, és mind a vendégkutyusok.

Tágas külső és belső terek, szép kert, kényelmes fekhelyek várnak kedvencére.Télen padló fűtés, nyáron természetesen hűvős helység várja kedvenceiket. Kennelek helyett barátságosan berendezett kutyaszobák állnak rendelkezésre, így a vendég kutya igényeinek megfelelően lehetősége van elvonulni. A Doggy deLuxe kislétszámban, családias légkörben működik, célunk a minőségi ellátás biztosítása. A Doggy deLuxe nem csak a nyaralás vagy hosszabb utazás idején látja vendégül kutyáját, hanem napközbeni tartózkodásra is van lehetőség.

Saját tapasztalatunkból tudjuk milyen lelki terhet jelent az a tudat, hogy kedvencünk hosszabb időt kénytelen egyedül lenni, ezért szeretnénk felkínálni a Napközi panzió lehetőséget.

A Doggy deLuxe Kutyapanzió a kutyák részére 24 órás állatorvosi felügyelet biztosított. Amennyiben a kutya a Doggy deLuxe Kutyapanzióban való tartózkodás alatt megbetegszik vagy megsérül, az esetleges állatorvosi költségeket a tulajdonos köteles megtéríteni.

A Doggy deLuxe Kutyapanzió fenntartja a jogot, hogy agresszív, nem szobatiszta, nem megfelelő tisztasági és egészségi állapotban lévő kutyák felvételét elutasítja. Ezen jogfenntartás vonatkozik a nagyon nagytestű (egyedi elbírálás) vagy harci kutyák és keverékeire is, amennyiben a Doggy deLuxe felelős vezetői kezelhetetlennek vagy kontrollálhatatlanak ítéli meg a kutyát.

Amennyiben a Doggy deLuxe vendég kutyában külső élősködőt (bolha) találunk, a kutya fürdetése és parazitamentesítése 4.000Ft-os költséget jelent.

A Doggy deLuxe Kutyapanzió felvételének menete:

 

  • Bejelentkezés telefonon történő időpont egyeztetés alapján.
  • Felvételi adatlap kitöltése
  • Kutya Oltási könyv vagy Útlevelének ellenőrzése. Ezen dokumentumokat a Doggy deLuxe Kutyapanzió való tartózkodás idején szükséges leadniuk.
  • Kutya egészségügyi állapotának, parazitamentességének átvizsgálása.
  • Kutya más kutyákkal való kapcsolatának vizsgálata.

 

 

A Doggy deLuxe kutyáinak elhelyezési feltételei:

 

  • Korának megfelelő védőoltásokkal rendelkezzen a kutya
  • Egészséges, láthatóan külső parazitáktól mentes, rendszeresen féregtelenített legyen a kutya.
  • Más kutyákkal nem ellenséges, agressziótól mentes fellépés
  • Nem ivarzó, nem előrehaladott vemhes a kutya

 

Kutya etetése:

Javasoljuk, hogy készítse el és hozza magával a kutya megszokott táplálékát, hogy a táplálékváltással ne terheljük meg a kutyát. Hűtő és fagyasztószekrény rendelkezésre áll a tároláshoz.

Fekhely:

Javasoljuk, hogy hozzon magával egy olyan fekhelyet vagy tárgyat, amit a kutya szeret, s ez által biztonságot jelent a Doggy deLuxe Kutyapanzióban való tartózkodása idején.

 

A Doggy deLuxe Kutyapanzióban elhelyezett kutyák otthagyása bűncselekménynek minősül, s minden esetben rendőrségi feljelentést von maga után.

 

 
2020 © Doggy deLuxe.hu Minden jog fenntartva.