HU | EN

 

 

Extra szolgáltatások

 

Sétáltatás

 

A Doggy deLuxe Kutyapanzió közelében több lehetőség is rendelkezésre áll a kutyusok lemozgatására, igény szerint természetvédelmi terület (Tétényi fennsík, Kamaraerdő) vagy közeli tó melletti tágas zöldterületen sétáltatjuk kedvencét. Lehetőség van a kutya biciklivel való futtatására is, amennyiben hozzá van szokva. A séta minden esetben kihúzható 5m-es pórázon történik. Biztonsági okokból a kutyust telefonszámunkkal ellátott bilétás nyakörvvel szereljük fel.

 

1 óra 1500 Ft,-
1.5 óra 2500 Ft,-
2 óra 3000 Ft,-

 

 


Kutyakozmetika

 

Igény szerint lehetőség van a kutyus kozmetikai ellátásának. A kutyakozmetikai szolgáltatást a közelben lévő Kutyakozmetikában végzik. Az oda-vissza szállítást biztosítjuk.
Minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges.(Tavaszi- Nyári hónapokban hosszabb várakozási időre lehet számítani).

 

Állatorvosi ellátás

 

Amennyiben kutyájának alap egészségügyi ellátásra lenne szüksége (oltás, féregtelenítés, fogkő stb.) kérésére, távolléte esetén biztosítjuk. A szolgáltatások hozzávetőleges ára előre fizetendő, s szállítási díj is hozzáadódik.
Kérje egyedi árajánlatunkat.

Utazásra való felkészítés

 

Amennyiben kutyája külföldre utazik vállaljuk Útlevél készítését, az utazáshoz szükséges dokumentumok, engedélyek vagy bejegyzések (Hatósági igazolás) intézését. Az esetleges hiányzó követelmények pótlását.

 

2020 © Doggy deLuxe.hu Minden jog fenntartva.